Menu
Categorie
Filters

Hoe we met gewichten omgaan

Ons vlees is een natuurproduct en wordt op een ambachtelijke manier verwerkt. Het gewicht per portie kan hierdoor variëren. De ene karbonade is zwaarder dan de andere. Daarom weegt de slager uw bestelling ook altijd af. In de webwinkel staan gemiddelde gewichten vermeld, met daarbij de prijs van dat gewicht. Als uw bestelling gemaakt is worden uw producten gescand en de totale factuur opgemaakt. Per product kan het gewicht afwijken van het gewicht vermeld in de webwinkel! Maar, de totale factuur is minimaal gelijk aan het betaalde bedrag. Is de waarde hoger, dan heeft u een meevaller.

De betekenis van ✅

De producten met dit vinkje zijn vrij van Gluten, Melk, Pinda’s, noten en smaakversterkers. Dit zijn de belangrijkste en meest voorkomende allergenen waar men ziek van kan worden bij een allergie. Een compleet overzicht van allergenen en ingrediënten kunt u per product lezen door op de omschrijving te klikken.)

Varkensvlees vers

Het varkensvlees, dat afkomstig is van het varkensbedrijf van familie De Bakker uit Scharendijke, is van de hoogste kwaliteit met een goede smaak en prijs. De moederdieren leven in een strostal. Door de combinatie van stro, groot stalvolume, en de vrije keuze van ligplaats, voelen de varkens zich prettig. De varkens worden daar ook geboren en groeien op tot gezonde vleesvarkens. Doordat de dieren een granenrijk voer hebben gekregen, is het vlees mals en mager. Zo kunnen we u een lekker en eerlijk stukje vlees aanbieden.