Vleesboerderij Boot

(h)eerlijk vlees
van Zeeuwse bodem

Bestel ook online!

Vacature medewerk(st)er
slagerij en winkel


Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega m/v voor ons slagerij- en winkel team voor 36 uur per week!

Wat zijn je werkzaamheden?

Je helpt klanten met afrekenen en geeft adviezen aan klanten. Dit kan gaan over rund-, varkens-, kip- of lamsvlees producten. Daarnaast zorg je voor het snijden van de vleeswaren en het vullen van het gehele vleeswaren- of vers-meubel. Verder worden er vlug-klaar artikelen gemaakt, vlees ingepakt en diverse bestellingen klaargemaakt voor horeca, particulieren of landwinkel zoals o.a. vleeswaren, barbecue en gourmet. Schoonmaakwerkzaamheden horen ook bij de functie.


Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in ons bedrijf. Binnen ons team van ca. 10 vaste fulltime medewerkers en ca. 20 parttime- en zaterdag medewerkers heerst een goede en informele werksfeer.


Wat vragen wij?

Je kan goed samenwerken, je bent flexibel en je hebt geen “van 9 tot 5” mentaliteit? Werk je netjes en accuraat en kan je goed omgaan met hoge werkdruk? Dan is deze functie binnen ons bedrijf geschikt voor jou!


Sollicitatie

Stuur Je sollicitatie incl. CV uitsluitend per e-mail naar Harry Boot

Voor vragen en/of meer informatie kan je contact opnemen met Harry Boot via 0111-691361 of stuur een e-mail aan Harry Boot

Terug

We bieden 3 verschillende manieren om onze producten te bestellen!

De weg naar onze winkel?


Klik op de button om via Google Maps
uw beste route te bepalen.

Snel naar Boot!

Boot updates?

Abonneer óók op onze nieuwsbrief, gewoon om lekker op de hoogte te blijven!