Vleesboerderij Boot

(h)eerlijk vlees
van Zeeuwse bodem

Bestel ook online!

Over Ons

Ons Vlees

We worden ons steeds bewuster van het belang van goede en eerlijke voeding. Vlees past heel goed in een gezond eetpatroon. Het bevat vitamines, mineralen en belangrijke bouwstoffen welke ons lichaam nodig heeft. We werken alleen met de beste kwaliteit en de herkomst van het vlees is altijd bekend.


Kleinschalig

Wij kiezen bewust voor kleinschaligheid en geen massaproductie om het dierwelzijn en de kwaliteit te waarborgen.


Langzaam

Onze dieren hebben alle tijd gehad om te groeien, we gebruiken geen groeimiddelen of antibiotica. Op deze manier bieden we altijd dezelfde vertrouwde kwaliteit en kun je bij ons vertrouwen op eerlijk en goed vlees zonder toevoegingen.


Minimale Toevoegingen

We werken met vers vlees en we zijn van mening dat puur vlees het lekkerst en gezondst is. Als we kruiden gebruiken dan hebben deze nauwelijks toevoegingen en zijn vaak vrij van gluten, melk, noten en smaakversterkers.


Verspilling

Er is nauwelijks verspilling van vlees. We verwerken het hele dier, van kop tot staart. Ieder deel worst optimaal benut en verwerkt. De minder courante delen gebruiken we voor De Worstmakerij.


Transparant

De volledige weg die het stukje vlees maakt (tot aan onze winkelschappen) is bij ons met eigen ogen te aanschouwen. Dit geeft een prettig en vertrouwd gevoel. Dit is volgens ons dé manier diervriendelijk en voedselveilig vlees van topkwaliteit te produceren!

Bestel ook online!

Onze Geschiedenis

Ons Team

In onze winkel en slagerij werkt een gezellig team van enthousiaste medewerkers. Zij adviseren en vertellen graag over onze producten en helpen u desgewenst bij het maken van een keuze.


Ons team staat altijd voor u klaar!

Boot updates?

Abonneer óók op onze nieuwsbrief, gewoon om lekker op de hoogte te blijven!

We bieden 3 verschillende manieren om onze producten te bestellen!

De weg naar onze winkel?


Klik op de button om via Google Maps
uw beste route te bepalen.

Snel naar Boot!