Menu

Let op: Vanaf dinsdag 11 mei is de winkel weer geopend!

Hoe we met gewichten omgaan

Ons vlees is een natuurproduct en wordt op een ambachtelijke manier verwerkt. Het gewicht per portie kan hierdoor variëren. De ene karbonade is zwaarder dan de andere. Daarom weegt de slager uw bestelling ook altijd af. In de webwinkel staan gemiddelde gewichten vermeld, met daarbij de prijs van dat gewicht. Als uw bestelling gemaakt is worden uw producten gescand en de totale factuur opgemaakt. Per product kan het gewicht afwijken van het gewicht vermeld in de webwinkel! Maar, de totale factuur is minimaal gelijk aan het betaalde bedrag. Is de waarde hoger, dan heeft u een meevaller.

De betekenis van ✅

De producten met dit vinkje zijn vrij van Gluten, Melk, Pinda’s, noten en smaakversterkers. Dit zijn de belangrijkste en meest voorkomende allergenen waar men ziek van kan worden bij een allergie. Een compleet overzicht van allergenen en ingrediënten kunt u per product lezen door op de omschrijving te klikken.)

Lamsvlees vers

Het lamsvlees dat wij verkopen is mals, zacht van smaak en niet vet. Het vlees van het lam is zowel geschikt om te bakken, te braden of te stoven. De beste delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes en zijn uitstekend geschikt om te bakken of te braden. De overige delen worden vaak gebruikt om te stoven. De lammeren die worden geslacht zijn afkomstig van schapenbedrijven in de regio. Lamsvlees is gezond, het bevat veel voedingswaarden zoals eiwitten, ijzer, zink, vitamine B. Daarnaast is lamsvlees caloriearm en mager.