Vleesboerderij Boot

(h)eerlijk vlees
van Zeeuwse bodem

Bestel ook online!

FSSC 22000 gecertificeerd



Sinds 31 mei 2023 zijn wij FSSC 22000 gecertificeerd.

Het FSSC 22000 certificaat is een internationaal erkend certificaat voor de voedselveiligheid van voedingsmiddelen. Hiermee voldoen we aan de landelijke wettelijke eisen voor voedselveiligheid.

Terug

Geslaagde Open Dag!


Zaterdag 13 mei 2023 - Was het de Grote open dag bij Vleesboerderij Boot!



Ontdek, Doe, Proef & Beleef!


Zaterdag 13 mei was het weer Grote Open Dag bij Boot!
Op een boerderij valt werkelijk van alles te beleven. Tijdens de open dag bij Vleesboerderij Boot op zaterdag 13 mei van 10:00 tot 16:00 kon je daarom met het hele gezin gezellig en actief een kijkje achter de schermen komen nemen! Naast diverse workshops, barbecue, rondleidingen en proeverijen organiseerden we super leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud én hadden we mooie win acties in petto!
Natuurlijk kon je tussendoor ook gezellig een drankje drinken op het terras met muziek. Leuk dat jullie ook zijn komen ontdekken, doen, proeven en beleven!

We hadden een gezellig gevuld programma voor jong en oud met o.a.:

  • Diverse workshops
  • Kinderactiviteiten
  • Barbeque
  • Muziek
  • Rondleidingen
  • Streekproductenmarkt
  • Terras
  • Vacature markt samen met SVO vakopleiding Food
  • Rodeo Stier
  • Schminken
  • Speciale winacties
  • Diverse proeverijen
  • Skelterbaan
  • Demo's in de slagerij
  • En veel meer...!

Terug

De Zeeuwse Snert Competitie 2023


Ook dit jaar organiseerden we weer de enige echte Zeeuwse snert competitie.




Jannie Timmer wint de Zeeuwse snert Competitie!

De winnaar van de Zeeuwse Snert Competitie is bekend. Bijna 30 deelnemers streden vrijdag 10 februari jongsleden om de Zeeuwse Snert Competitie Trofee. Een deskundige jury heeft de snert beoordeeld op smaak, geur, kleur, originaliteit en uiteraard op het gebruik van natuurlijke ingrediënten. De wedstrijd bestond uit een voorronde, de beste soepen gingen door naar de finale waar uiteindelijk de winnaar naar voren kwam.

Om de uitslag zo objectief mogelijk te krijgen bestond de jury uit specialisten met verschillende achtergronden. Dit waren o.a.:

  • Rob Tholhuijsen; voormalig Keurslagerij Tholhuijsen Renesse.
  • Edwin de Vlieger; voormalig kok van Hotel de Zeeuwse Stromen en Hotel Bom
  • Dominique Deguelle; culinair specialist
  • Niels Hessels; vanuit zijn passie voor vlees en slager bij Vleesboerderij Boot
  • Roos Lindeman; verkoop specialist bij Vleesboerderij Boot
  • Thijmen Smits; voormalig keurmeester bij de grote grillworst test

De snert van Jannie Timmer blonk uit in smaak en geur, structuur en het gebruik van natuurlijke en verse ingrediënten. Als 2e is geëindigd de winnaar van vorig jaar, Erica Erkelens uit Scharendijke en de 3e plek gaat naar Leandra Noezer uit Haamstede.
De trofee is vrijdag 17 februari aan het einde van de dag uitgereikt.

Bekijk alle foto's!

We bieden 3 verschillende manieren om onze producten te bestellen!

De weg naar onze winkel?


Klik op de button om via Google Maps
uw beste route te bepalen.

Snel naar Boot!

Boot updates?

Abonneer óók op onze nieuwsbrief, gewoon om lekker op de hoogte te blijven!